25 години компютърни услуги за бизнеса във Варна и региона

Как да създадем Векторна къща в стил 3D с Adobe Illustrator CS5?

от: donsavage / 05.08.2018 03:32
Размер на шрифта: A | A | A
Отпечатване
picture

В това кратко уроче ще научем как можем с помоща на няколко елемента да си направим наша къщичка в графичната среда Adobe Illustrator CS5. Може да използвате и по-нова версия, но в нея може да има някой различности. За това най-добре направете този проект с помоща на векторната програма на Adobe. Урока става за начинаещи и напреднали няма много сложни техники и всичко е обеснено с точност. Ако сте с по-стара версия то ще е нужно да си инталирате версия CS5 на Илюстратор, за да достигнете всичко 1/1.

 

Инструкция Детайли
Програма: Illustrator CS5
Очаквано завършване Време: 40-45 минути

Стъпка 1

Стъпка 2

         1. Изберете "Rectangle Tool", за да очертаете правоъгълник.

          2,След това изберете "Direct Selection Tool" и кликнете два пъти върху опорните точки, за да ги ги хванете, за да даде на формата, показана по-долу.хванете, за да даде на формата, показана по-долу. В първия пример първо се започва с изчертаването на квадрата. След което трябва да бъде запълнен с цвят. В моя пример е с жълто.но вие може си изберете ваш собвсествен цвят.

Стъпка 3

Равен формите показани по-долу по същия начин.

Сега изберете "Pen Tool" и изготвя формата показани по-долу.

Стттъпка 4

Сега изберете пред формата на покрива, като кликнете върху целта за пръстен форма на своя слой. След това отидете на обекта> път, компенсира път. Използвайте дадените стойности тук.

Сега преместете този нов обект на ляво и отгоре малко използване "Selection Tool (V)" и променя цвета си.

Стъпка 5

След това ще се създаде един прозорец. Изберете "Rectangle Tool" и начертайте правоъгълник на нов слой. Сега плъзнете си котва точки, използвайки "Direct Selection Tool (A)", за да даде на формата, както е показано по-долу.

Сега изберете "инструмента писалка" и изготвя фигурите показани по-долу и използването на "отсечка инструмент", за да се направи перпендикулярни линии.

 

Още статии от рубриката

Други интересни статии

Коментари

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари. Вход | Регистрация