23 години компютърни услуги за бизнеса във Варна и региона

За нас

Размер на шрифта: A | A | A

   Ние правим бизнес в IT индустрията от 1996 година и сме натрупали невероятен опит и знания да решим всеки ваш проблем свързан с компютри, информационни технологии, интернет комуникации, софтуер, lan/wan мрежи, сървъри, рутери, системи за криптиране, видеонаблюдение, възстановяване на изгубени данни и файлове, сигурност на данни. 

   Ние знаем как да накараме информационните технологии да служат на бизнеса Ви оптимално, сигурно и безотказно, а не Вие на тях.

   Ние проектираме компютърни мрежи, сървърни системи за малък и среден бизнес, правим структурно окабеляване и интегрираме софтуерни решения съобразно Вашите нужди , като се стремим Вашите компютри и мрежа да работят безпроблемно и бързо без да е необходимо да поддържате IT персонал.  Увереността в качеството на компютърните системи, които продаваме като хардуер и умелото конфигуриране на софтуера, ни позволява да дадем ниски цени за абонаментна поддръжка на решенията които сме проектирали и внедрили.

   Оптималните ни решения за абонаментна поддръжка на компютри, мрежи от компютри, системи за видеонаблюдение и домашни автоматизирани системи тип SMARTHOME са обмислени така че да спестяват максимално Вашите пари и нашето време.

   В съвременния динамичен свят качествената диагностика, бързата реакция и опитни специалисти при решаване проблеми с компютрите Ви са задължителна предпоставка да работи успешно бизнеса Ви и да не изоставате от конкуренцията. Затова помощния ни център работи до 22:00 и можем да осигурим посещение на адрес извън работно време. 

От тук можете да направите заявка за посещение или да получите цена на абонаментна поддръжка на Вашите компютри или мрежа.

   Глобъл Нет и сайтът computerservice.bg е резултатът от усилията, мъдростта и трупания 16 години опит в информационните технологии, на екип от професионалисти писали историята на пазара на компютри и компютърни технологии в Варна, както и един от първите Интернет доставчици във Варна.

   Присъствието ни на пазара от 1997 година и нашето прогресивно развитие доказва нашата стабилност и ни прави доверен партньор, на който можете да поверите сигурността на данните Ви и изграждането и поддръжката на така важните за бизнеса Ви компютърни технологии и комуникации.
Ние разбираме поверителността на данните с които боравим и гарантираме за конфиденциалност.

   През годините на нашите решения са се доверили корпоративни клиенти като супермаркети ПикадилиРейтексСИС ТехнологияВики Комфорт, обществени и държавни организации като Регионална инспекция по околната среда и водите – Варна, АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ ОБЩИНИ, Математическа гимназия - гр. Варна, Първа и пета езикови гимназии - гр. Варна, както и безброй частни фирми и домашни клиенти.

   Специализацията в интернет технологиите в лицето на екипът ни от уеб програмисти и дизайнери gnet.bg ни осигурява предимство при осигуряване на комплексна услуга за офиса Ви. Освен инсталацията, настройката и поддръжката на компютрите Ви, ние можем да реализираме софтуерни клиент-сървър уеб базирани системи. Нашите решения за Online backup , Web базирани приложения, ERP, WebMail, Онлайн система за управление на бизнеса, документ оборот, фактуриране и др. биха допълнили софтуерните Ви нужди с модерен и удобен начин да управлявате бизнеса си независимо дали сте в офиса, дома или в командировка, и независимо дали работите на офисния компютър, лаптопа или мобилния си телефон. 

   Компютърните технологии и интернет са безспорно основния ресурс и движеща сила в бизнеса и дома, фактора качество и прецизност е критичен за всяко ИТ решение, инфраструктура или продукт. Затова всеки наш клиент е важен независимо дали става въпрос за домашен компютър заразен с вируси или корпоративен сървър с неработещ mysql сървър за бази данни. Ние се отнасяме еднакво отговорно към всеки клиент, като се стремим да решим проблема бързо и трайно

   Глобъл Нет знае, че физически лица и фирми вече зависят от бързи и надеждни услуги по отношение на сервиз за хардуер и програмна поддръжка и в тази връзка предоставяме изключително надежден сервиз на компютри, лаптопи, принтери, монитори, телефонни централи.
Ние създадохме репутацията си чрез предоставяне на точно такива компютърни и сервизни услуги.

Накратко Глобъл Нет може да Ви помогне при:
конфигуриране, сглобяване и инсталиране на компютър,
откриване и отстраняване на хардуерен проблем, софтуерен проблем, 
изчистване на компютъра Ви от вируси, оптимизиране на работата на компютъра,
избор на правилната конфигурация за Вашата компютърна система или закупуване на най-доброто решение за мобилен компютър,
ремонтиране компютри и периферия, принтери, монитори,
изграждане локални мрежи и настройване мрежовите устройства, безжични рутери и сървъри,
проблеми със захранването, проблем с компютъра,
диагностика и сервизни ремонти на лаптопи, ремонти на монитори, ремонти на PC и Server платформи, поправки на принтери, ремонти на периферия, смяна на дефектирали или отремонтиране на дънни платки, видеокарти, захранвания, звукови карти, адаптери, компютърни части втора употреба, пълнене на тонери и други услуги на професионално експертно ниво,
ъпгрейд на стари компютри с изкупуване на старите части,
настройка на майл клиент като Outlook, Thunderbird, Eudora,
криптиране на електронна поща, криптиране на данни, криптиране на комуникация,
осигуряване на сигурна връзка между сървър и работни станции през интернет,
консултации за сигурност на данни и защита на сървъри от хакери,
уеб базиран майл клиент - настройка и инсталиране на собствен сървър,
проектиране на компютърна мрежа, структурно окабеляване на офиси и сгради,
проектиране на система за видеонаблюдение и охрана,
медийни сървъри за домашно кино базирани на компютър и управление чрез iPad и други 

Заявете от тук посещение на адрес или запитване за цена на услуга. А от тук можете да научите повече за услугите които предлагаме.

С пожелания за успешен бизнес,

Мартин Панайотов
мениджър продажби